Så fina möbler att jag spricker

Det var ett tag sedan jag uppdaterat bloggen och tänkte därför dela med mig av vad som hände mig igår när jag surfade runt på Mio. Det var inte länge sedan jag köpte en ny säng så detta bör egentligen inte ligga högt upp på min priolista kan man tycka. Efter knappt 5 minuter förändrades dock detta helt och hållet efter att jag fick syn på en säng som heter Tempur från Mio. Efter att jag läst beskrivningen ”Tänk dig att din kropp känns perfekt avslappnad, nästan som om du svävade. TEMPUR®-madrasser formar och anpassar sig exakt efter din kroppsform”… så hörde jag inte var min man sade i bakgrunden, han försvann liksom på ett ögonblick och allt som betydde något var den här sängen. Gissa om jag beställde den? Sitter här och skriver detta och undrar om jag kommer att ångra mig när jag får den levererad men det hoppas jag verkligen inte! Den gamla sängen som jag har just nu hade kunnat användas i ett par år till men denna kommer jag troligtvis att ge bort. Vad tycker ni om sängen, helt magisk inte sant?